|
|
|
|
Дата и час: Вто Яну 14, 2025 5:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
козметична идея!
напоследък доста се ровя из сайта и ползвам търсачката ,и ми хрумна нещо което ако бъде записано в правилата (не знам дали някой ги чете ) ,самото заглавие когато пускаме тема в раздел консултации да бъде примерно точно и ясно .Носач,двигател,шарнир ,изпускателна система и т.н. и след това надълго и нашироко да бъде обяснен проблема ...така ще си изгубиме време в четене на безброй страници излишен материал .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Мар 29, 2006 3:00 pm |
|
|
Ferrari
|
Re: козметична идея!
tomazo написа: напоследък доста се ровя из сайта и ползвам търсачката ,и ми хръмна нещо което ако бъде записано в правилата (не знам дали някой ги чете ) ,самото заглавие когато пускаме тема в раздел консултации да бъде примерно точноп и ясно .Носач,двигател,шарнир ,изпускателна система и т.н. и след това надълго и нашироко да бъде обяснен проблема ...така ще си изгубиме време в четене на безброй страници излишен материал .
Хубаво е споменато това в правилата ама кой да ги чете. Заглавията на темите често не говорят нищо и трябва да четеш всичко. Мисля си да отделя още теми от консултации подобно на "Спирачна система" и "Автоелектроника". Напр. "Двигател", "Ходова част" и т.н.
|
Сря Мар 29, 2006 3:43 pm |
|
|
donnna
|
погледнах сайта на колегите от алфа...
хареса ми че за отделните модели си има отделни, как да го нарека, страници ли ....
демек ако някой търси консултация за браво/брава - да си пита там, отделно да има за общи консултации - за проблеми, които касаят всеки...
е ли е възможно???
|
Пет Авг 25, 2006 9:49 am |
|
|
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Много често проблемите са common за всички модели ! Така че е полезно знаещи и незнаещи в един поглед да се ориентират и да (им) помогнат ако могат! Лично мен често ме интересува и за др. модели такаче аз съм против!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Авг 25, 2006 9:56 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|